• novastarmed@gmail.com
  • 0724-333.065 / 0252-319.886/ 0724256326

Decontracturant

• In masajul decontracturant (Deep Tissue), manevrele se executa de-a lungul, dar si contra fibrelor musculare si a tendoanelor.

• Terapeutul aplica o presiunea intensa pe zonele cu tensiuni musculare cronice. Astfel, muschii vor scapa de tensiune si de disconfort.

• Masajul ajuta si la eliminarea toxinelor din organism.

• Este recomandat persoanelor care au deja contracturi cronice ale musculaturii determinate de stres, pozitie necorespunzatoare, ori diverse activitati solicitante.

• Contracturile musculare sunt determinate atat de lipsa sportului, cat si de efortul fizic intens.

Terapeutic

Reprezinta, alaturi de gimnastica medicala, un mijloc de baza, specific al kinetoterapiei, putand fi considerat indispensabil din punct de vedere al aplicarii unui tratament eficient.

Luand in considerare sedinta de exercitare din kinetoterapie, in care mijloacele se imbina in vederea atingerii obiectivelor stabilite, aceste metode prezintă avantajul ca pot fi folosite si in cadrul asa numitelor secvente alternate din programul complex recuperator (de exemplu, inainte, intre, sau dupa exercitiile de gimnastica medicala, este bine sa se adauge efectul masajului asupra muschilor, in scopul diminuarii durerii, contracturilor musculare, a facilitarii circulatiei, sau chiar al stimularii contractiei musculare).

Drenaj circulator

Din cauza stilului nostru de viaţă, a faptului că ducem o viaţă sedentară, că unii dintre noi stăm prea mult pe scaun, în poziţii incorecte, că suntem supuşi unui stres prelungit, că avem o alimentaţie incorectă care poate duce la probleme de greutate, la depuneri de grăsime sau datorită unor probleme de sănătate, ca de exemplu tulburări de circulaţie periferică, unele intervenţii chirurgicale, afecţiuni cardiace, pulmonare, renale sau endocrine, pot apărea probleme cu sistemul limfatic.

Aceste probleme pot fi rezolvate prin drenajul limfatic, procedeu care contribuie la eliminarea toxinele din organism, reduce retenţia de apă din ţesuturi, combate celulita, accelerează considerabil procesul de slăbire, reduce ridurile şi oferă pielii un aspect spectaculos.

În acest fel, drenajul limfatic îmbunătăţeşte circulaţia sanguină, sporeşte imunitatea organismului, îmbunătăteşte toate funcţiile organismului, elimină stresul şi oboseala cronică inducând o stare de bine generală.